perjantai 23. elokuuta 2013

Mansikkasorbetti

Marsikkasorpetti

Ostin muutama viikko sitten Tofutin Mozzarella Style juustoa, joka oli mennyt piloille. Laitoin Tofutille reklamaation mistä se ohjattiin MakroBiossille, joka taitaa olla aika monen vegaanisen tuotteet maahantuoja. Minulle vastattiin ystävällisesti ja luvattiin lähettää tuotepaketti.

Tänään kävin hakemassa paketin postista. Jännitin ihan sikana, koska en yhtään tiennyt mitä paketista paljastuu. Juustoa se nyt ei ainakaan voinut olla. Paketissa oli Pukka:n teetä, CHI:n kookoskaakaota, raakasuklaata ja Ecover tiskitapletteja. Ei valittamista, kiitos vaan.

Tähän nyt mitenkään liittymättä mansikkasorpetin ohje jonka kehittelin jo kuukausi sitten.

Mansikkasorbetti

3 dl pakastemansikoita
2 banaania

hifistelelyyn

2 tl vegaanista proteiinijauhoa
2 tl psylliumia
1 tl lucumaa

koristeluun

kuivattuja mansikoita
kookoshiutaleita

Pilko banaanit ja siirrä pakkaseen muutamaksi tunniksi mansikoiden seuraksi. Blendaa kaikki ainekset keskenään. Tarvittaessa lisää muutama ruokalusikallinen vettä tai soijamaitoa blendaamisen helpottamiseksi. Jos käytät psylliumia siirrä sorbetti hetkeksi pakkaseen tekeytymään muuten sorbetin voi syödä heti.

Vinkki: Psyllium sitoo nestettä, joten lisäsin sitä parantamaan sorbetin rakennetta. Kahdessa teelusikallisessa herneproteiinia on noin 10 g proteiinia. Lucuma on luonnollinen makeuttaja ja siinä pitäisi olla kaikenmaailman vitamiineja, joten ei siitä ainakaan haittaa ole.

Tuotesijoittelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti