torstai 21. maaliskuuta 2013

Ravintola `Tilli`

Ravintola `Tilli`

Kävimme eilen syömässä kasvisruokaravintolassa `Укроп`. Ravintola sijaitsee lähellä Nevsky Prospektia 500 metrin kävelymatkan päässä Mayakovskayan metroasemalta. Tarkka osoite on Marata ulitsa 23. Hieman kaukana koulustamme, mutta 30 minuutin kävely kirpeässä pakkassäässä piristi kummasti.

Ruuat ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta vegaanisia ja muutama leivos oli myös raakaruokaa. Lounaan voi koota pienistä annoksista salaattia, keittoa ja lämminta ruokaa. Salaatit ja keitot maksavat 60 rublaa ja lämpimät ruuat 80 rublaa. Leivoksia saa 40-60 rublalla. Tilasin riisinuudelisalaatin, kermaisen porkkanakeiton, kaksi leivosta ja kahvin ja maksoin 250 rublaa eli noin kuusi euroa. Venäläisellä opiskelijakortilla sai vielä 10% alennusta.

Ravintola on mukavasti sisustettu ja juuri sellainen kuin osasin odottaa. Tunnelma oli rauhallinen vaikka kävimme keskellä vilkkainta lounasaikaa. Ruokalistat olivat venäjäksi mutta ainakin yksi työntekijä puhui englantia. Ruoka oli hyvää ja ranskalainen kämppiksenikin oli aivan innoissaan vaikka hän ei ollut vegaanista ruokaa ennen syönytkään. Tosin patonkiin tottuneelle tumma leipä aiheutti hieman ikäviä vatsaoireita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti