tiistai 20. marraskuuta 2012

Marraskuun ruokahaasteen äänestys

Kerkesin jo säikähtää, että pikaruoka -haaste on niin haastava, ettei kukaan osallistu, mutta helpotuksekseni ehdokkaita sateli lopulta ihan mukavavasti.  Kaikki ehdokkaat kuulostavat todella herkulliselta ja olin positiivisesti yllättynyt, että suurin osa oli vegaanisia.

Oikeastaan vain yksi resepti taisi sisältä murusen parmesaania, joten tästä hyvästä arvon ensi viikon aikana pikku palkinnon kaikkien osallistujien kesken. Pysykää kuulolla.

Äänestyslinjat ovat nyt auki. Koska tämä päivitys venyi tiistain puolelle äänestysaika on aikaisemmasta infosta poiketen 20-26.11 ja voittajan julkistan viimeistään 27.11. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea äänestykseen !

1. Puolitiessä, Kikhernekas2. Food and then some, Avokado-pestocouscous 3. Cinnamonia, Tomaatti-rukolacouscous4. Annen pannu, Kermainen pähkinä-hedelmäwokki5. K-kos, Pikaiset norirullat6. Momo´s kitchen, Seesaminsiemen/manteli/savutofu couscous7. Kärähtäneet, Nuudelisalaatti maapähkinävoikastikkeella


6 kommenttia:

 1. Tapahtuuko äänestys tähän kommentoimalla?

  VastaaPoista
 2. eikun tuossa on tuo `äänestyslaite`. eikö se näy? :S

  VastaaPoista
 3. Voi ei, minulle ei näy mitään äänestyslaitetta! Jospa se näkyy kuitenkin muille? MInulla on muutenkin ongelmia blogijuttujen kanssa, joten josko olisi samaa sarjaa...

  VastaaPoista
 4. Muutamia ääniä onkin jo tullut, joten osalla äänestys näkyy. Laittakaa viestiä, jos äänestys ei toimi, niin keksitän jotain, jotta äänet saadaan perille. Paula, pääsisitkö kokeilemaan jollekkin toiselle koneelle?

  VastaaPoista
 5. Minä täällä taas ;)
  Kokeilin Internet Explorerilla ja silloin pääsin äänestämään, jipii. Firefoxilla näköjään joku asetus estää nyt näkemästä tuota äänestyslaatikkoa.

  VastaaPoista