keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Soijasuikalewrapit

Soijasuikalewrapit

Olen tehnyt aikasemminkin ruokaa soijasuikaleista, mutta suikaleet ovat jääneet niin mauttomiksi etten ole kehdannut julkaista koko reseptiä. Tällä kertaa maustoin suikaleet Chocochili-blogin Elinan ohjeella huomattavasti paremmalla menestyksellä. Marinoituja suikaleita voi käyttää kanan tapaan mihin vain. Koska maanantaisista Falafeleista oli jäänyt yli tortillaleipiä ja kaalisalaattia, kiepautin suikaleet Elinan tapaan wrapeiksi.

Soijasuikalewrapit (2 annosta)

3-4 dl soijasuikaleita
kasvisliemikuutio
1 rkl tomaattipyrettä
1 rkl chilikastiketta
1 rkl sitruunamehua
2 rkl öljyä
1 rkl currytahnaa
ripaus sokeria

2 tortillaleipää
lisäksi esim. kaalisalaattia

Keitä soijasuikaleet pehmeiksi kasvisliemessä (noin 10 minuuttia). Valuta suikaleet ja painele ylimääräinen neste pois. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää suikaleet. Paista suikaleet pannulla rapeiksi ja kokoa wrapit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti