maanantai 13. kesäkuuta 2011

Papu-kasvissosekeitto

Papu-kasvissosekeitto

Olen nyt viimeiset kaksi viikkoa syönyt töissä hampurilaisia, ranskalaisia ja muuta roskaa, joten ihan himotti syödä jotain terveellistä.

Kasvissosekeitto on keikkunut must do -listani kärkipäässä jo pitkään. Koska pelkkä porkkana ja bataatti olisi ollut tylsää ja ravintoarvoiltaan yksipuolista, lisäsin kookosmaitoa ja papuja. Lopputuloksena löysin itselleni uuden arkilempiruuan.

Papu-kasvissosekeitto

5 kpl porkkanoita
1 (500 g) bataatti
1 sipuli
400 g kookosmaitoa
250 g papuja
vettä

Pilko porkkanat ja laita kiehumaan. Pilko bataatti ja sipuli ja laita kiehumaan, kun porkkanat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia. Jatka keittämistä noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ja bataatit ovat kypsiä. Lisää valutetut pavut ja soseuta. Lisää kookosmaito ja tarvittaessa vettä.. Mausta mm. currilla, valkopippurilla, aromisuolalla ja chilillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti