tiistai 14. kesäkuuta 2011

Cookie pops

Cookie pops

Tein siis lopulta illalla näitäkin. Oma tekemiä täytekeksejä en kumminkaam viitsinyt murskata vaan käytin jo ostamani minttu dominot.

Vinkkinä valmistamiseen; palloja on helpompi pyörittää kun käden ovat hieman märät ja kuorrutus pysyy tasaisena, kun siirtelet palloja esim. cocktail-tikuilla.

Lisäksi ennen kuorruttamista suklaa kannattaa temperoida. Kaiken kattava ohje temperointiin löytyy esim. Kinuskikissan sivulta. En toistaiseksi ole kehannut ostaa lämpömittaria, joten temperoin vähän sinne päin. Lopputulos on kumminkin parempi kuin kokonaan temperoimaton.

Cookie popsit (~16 kpl)

1 pkt (175 g) minttu domino-keksejä
3 rkl maustamatonta tuorejuustoa
130 g tummaa suklaata
nompparelleja

Murskaa keksit ja sekoita muru seos tuorejuuston kanssa. Murskaamisen helpottamiseksi keksien täytteen voi kaapia pois ja sekoittaa keksimuruun tuorejuuston kanssa. Pyörittele massasta palloja ja kasta pallot sulatettuun suklaaseen ja nostele konvehtivuokiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti