maanantai 11. huhtikuuta 2011

Pinaattipannukakku

Piti jäädä tänään iltapäiväksi koululle hinkkailemaan rikkaimurin hahmomalleja, joten tein eilen evääksi pinaattipannaria. Pannari oli hyvää, mutta parempaa uunituoreena.

Korvaan yleensä osan vehnäjauhoista soijarouheella, koska sen ravintosisältö on parempi, eikä se vaikuta juuri ollenkaan makuun. Lisäksi ruokaöljy oli ihan lopussa, joten heitin tilalle jääkaapista löytyneet pesto-jämät. Ihan jännä yhdistelmä.

Pinaattipannukakku
 Pinaattipannukakku

150 g pinaattia
4½ dl maitoa
1½ dl vehnäjauhoja
1 dl soijarouhetta
2 kpl kananmunia
1 tl suolaa
2 rkl pestoa (tai ruokaöljyä)

Sekoita ainekset kulhossa ja kaada vuokaan tai uuni pellille. Paista 200 asteessa 30 minuuttia. Taikina riittä 20x30 (cm) vuokaan eli noin puolikaaseen uunipeltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti