torstai 10. maaliskuuta 2011

Lämmin katkarapujuuressalaatti

Mikä onkaan mukavampaa, kuin viettää vapaapäivää koululla! Tosiaan se todellisuus on tullut vastaan, ettei opiskelijan sanavarastoon kuulu sana vapaapäivä. Hiihtolomakin on merkitty tutkintosääntöön nimellä projekti-viikko. Kukaan ei edes oleta että työt olisi tehty ajallaan, vaan rästitehtäville on varattu oma viikko.

Jenni totesi ennen hiihtolomaa hyvin; "Niin kiire, ettei oikeestaan ole enää kiire", kun kaikki on kumminkin myöhässä. Tällä hetkellä rästissä on rimavalaisin, essee, metallipajan portfolio, tilan pienoismalli ja grilli. Lisäksi pitäisi pintakäsitellä tuoli ja vaateripustin.

Aloitin tänään lampusta, koska se on eniten myöhässä - vain puoli vuotta. Kehikko on nyt valmis. Jos vaikka ensiviikolla olisi aikaa asetella puurimat paikailleen. Ennen kotiin lähtöä yritin vielä spray-maalata tuolia, mutta maali loppui kesken..

Rimavalaisimen kehikko
Koska pääsin vasta kuuden aikaan kotia, päivän resepti oli ruokaa tänne ja heti. Tein kaverin reseptillä lämmintä katkarapujuuressalaattia. Katkarapujen tilalle voisi laittaa myös tonnikalaa tai kanasuikaleita. Tommoisesta mössöstä on vaikea saada puoleensa vetävää kuvaa, mutta ruoka oli yllättävän herkullista ulkonäköön verrattuna.

Lämmin katkarapujuuressalaatti

Lämmin katkarapujuuressalaatti


250 g vihannessekoitusta (esim. rainbown pakaste)
2 kpl porkkanoita
200 g katkarapuja
2 rkl ruokaöljyä
currya, valkopippuria, paprikajauhetta

Raasta porkkanat.
Kuumenna öljy pannulla ja sekoittele mausteet joukkoon. Currya saa sitten laittaa reilusti!
Lisää katkaravut ja kuullota hetki.
Lisää kasvikset ja anna hautua noin 5 minuuttia tai kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti