torstai 31. maaliskuuta 2011

Lohisalaatti

Tänään oli vapaapäivä, jonka taas tunnollisena opiskelijana vietin koululla. Viime jakson tila- ja kalustesuunnittelu -kurssin tilainstallaation pienoismalli on jäänyt turhan pitkäksi aikaan roikkumaan, kun ollut niin paljon kaikkea muuta Helsinki-Lahti-Kouvola-Lappeenranta-akselilla. En saanut pienoismallia vieläkään valmiiksi, joten pääsen pyhittämään sille huomisenkin vapaapäivän.

Olin viime viikonlopun porukoilla ja tuli kannettua niin paljon ruokaa mukana, ettei ole tarvinut käydä tällä viikolla vielä kertaakaan kaupassa. Tai no, kävin tänään ostamassa aamukahvimaidot. Viikonlopulta jäi lohikuutioita, jotka piti tehdä pois, joten tein lohisalaattia. Ajattelin että olisin lämmittänyt lohen, mutta kuutiot olikin ihan hyviä kylmänä. Salaatin joukkoon tein pestoraejuustoa, jonka ohje oli joskus Pirkka-lehdessä.

Salaatti oli ihan hullun hyvää. Tätä voisi tehdä joskus johonkin juhliin tai illanistujaisiin.

Lohisalaatti

Lohisalaatti

lämminsavulohta
verkkomelonia, kurkkua, omenaa, salaatinlehtiä
raejuustoa
pestoa

Revi salaatinlehdet ja kuutioi kasvikset. Asettele salaatit ja lohet lautaselle. Sekoita raejuustoon pestoa reilu teelusikallinen 100g kohti. Levitä pestoraejuusto salaatin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti