sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Lohipasta

On ollut jo pidemmän aikaa suunnitelmissa tehdä lohipastaa, koska en ole tehnyt sitä koskaan aikaisemmin. Itseasissa minulla on pitkä lista kaikkea muutakin mitä pitää kokeilla. Lähinnä perusruokia mitä ei ole koskaan tullut tehtyä.

Tätä postausta kirjoittaessa tajusin, etten esimerkiksi ole koskaa tehnyt mitään keittoa, jos pinaattikeiton lämmitystä ei lasketa. Muita must do ruokia on vispipuuro, risotto, juuressosekeitto, pastasalaatti, juustokakku uunissa, voileipäkakku yms. Täältä blogista ne sitten löytyy, kun kerkeän tekemään.

Tämä on periaatteessa ensimmäinen pasta mitä olen tehnyt, joten aloitin helpoimmalla reseptillä minkä löysin. Kalana käytin valmiita lämminsavulohikuutioita (koska olivat alennuksessa). Vähän epäilyttävää tavaraa. Jatkossa ostan kalat ihan lihatiskistä.

Lohipasta

Lohipasta (3 annosta)

200 g maustettua tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
400 g ruokakermaa
300 g lämminsavulohta
sitruunapippuri, tilli yms.
tummaa pastaa

Sekoita kaikki keskenään ja anna hautua hetki. Keitä pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon tai tarjoile erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti